Αεροδρόμιο Χανίων προς Villa Life

Οδηγίες Πρόσβασης | Από τον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων προς Villa Life:

TAXI: Ολο το 24ωρο λειτουργεί πιάτσα ταξί έξω από το αεροδρόμιο.  Η διαδρομή προς το ξενοδοχείο διαρκεί περίπου 40 λεπτά και κοστίζει €40 κατά προσέγγιση. (Αν το επιθυμείτε η κράτηση γίνεται από εμάς χωρίς επιπλέον χρέωση, ώστε ένα ταξί να σας περιμένει για να σας φέρει στη Villa Life.)

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Εκτελείται γραμμή λεωφορείου από το αεροδρόμιο στο ΚΤΕΛ Χανίων καθημερινά ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Από εκεί παίρνετε λεωφορείο για την Αγία Μαρίνα (στάση Caldera). Από τη στάση (υπάρχει πιάτσα ταξί) παίρνετε ταξί για την Villa Life.     Το κόστος θα είναι περίπου 5€/ άτομο. + ταξί

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορείων, τις τιμές και τη διάρκεια τους εδώ (http://bus-service-crete.com/timetable.php?lg=1)

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Από τα Χανιά κινούμενοι δυτικά φθάνετε στην Αγία Μαρίνα, όπου υπάρχει μόνο ένα βενζινάδικο (SILK),εκεί στρίβετε και συνεχίζετε όλο ευθεία για 700μ (υπάρχουν πινακίδες). Μόλις βρεθείτε έξω από το χωριό, περνάτε κάτω από μία γέφυρα και αμέσως μετά στρίβετε δεξιά και στη συνέχεια αριστερά. Φθάνετε στην επάνω είσοδο της Villa Life, όπου υπάρχει και ο εξωτερικός χώρος στάθμευσης, στον οποίο σταθμεύουν δωρεάν οι πελάτες μας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: Υπάρχουν πολλά γραφεία ενοικιάσης οχημάτων στο αεροδρόμιο, μεσα στην πόλη των Χανίων αλλά και στην Αγία Μαρίνα. Μια ενδεικτική λίστα βρίσκεται εδώ.

Distance